Lowie Kopie
Printservice.Amsterdam

Printen vanaf huis? Bestel met een online bedrijfsaccount

Nu er veel mensen vanuit huis werken is het online bestellen van printwerk geen probleem. Maar hoe los je de (kleine) betalingen op. Voor bedrijven kunnen wij een online bedrijfsaccount aanmaken.  Op basis van de verwachte aantallen sturen wij vooraf een factuur voor het afgesproken bedrag.
Dit bedrag wordt gekoppeld aan het online bedrijfsaccount. Zodra het limiet wordt bereikt sturen wij weer een nieuwe factuur. Rapportage van alle geplaatste orders is aanwezig. Zo hou je de kosten in de hand en heb je de minste administratieve handelingen.
Voor meer informatie of aanvraag, stuur een email naar webshop@lowiekopie.nl

Printservice│bedrijven en scholen

Heeft jouw bedrijf regelmatig printwerk dat gedaan moet worden en wil je dit uitbesteden aan een professionele printshop?
Wij nemen graag jouw kopieer- en printwerk uit handen! Van dagelijkse prints tot posters, jaarverslagen en flyers.
Van klein tot groot formaat, van simpele tot gedetailleerde afwerking.  We denken graag met je mee voor het beste, snelste of mooiste resultaat!

Studiemateriaal
Moet je regelmatig lesmateriaal printen, zoals boeken, readers, cursusmappen en werkschriften? Laat al het materiaal dan bij ons printen. Wij printen dagelijks studiemateriaal van hoge kwaliteit. Je kunt gekoppeld worden aan een medewerker, zodat je altijd persoonlijk advies krijgt en je opdracht snel verwerkt wordt.

Maatwerk voor jouw bedrijf of vereniging
Wij leveren maatwerk. Elke organisatie heeft namelijk een eigen benadering nodig. Wij gaan graag  met je in gesprek om te kijken hoe wij je kunnen helpen. Heb je structureel rapporten, hand-outs, uitnodigingen of andere documenten nodig? Dan maken we graag een afspraak. Ben bijkomend voordeel is dat we de meeste opdrachten voor bedrijven zelf bij de klant afleveren.


Vaste prijsafspraken op basis van jaarvolume

Iedereen wil graag snel en voordelig printen én binnen het budget.
In sommige gevallen is het dan voordeliger om te printen of kopiëren in grote aantallen. Maar het kan ook voordeliger zijn om vaker in kleinere aantallen te printen. Voor scholen, bedrijven en verenigingen kunnen we op basis van een jaarvolume vaste prijsafspraken maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent!


Neem op jouw manier contact met ons op
Hoe wil je met ons communiceren en je printwerk aanleveren? Op allerlei manieren staan we je te woord, net wat jij prettig vindt. Misschien vind je het fijn om een vaste contactpersoon te hebben die je via mail opdrachten kan sturen. Of werk je liever online en bestel je via de webshop? Dan maken we gewoon een bedrijfsaccount voor je aan op onze webshop. Natuurlijk kun je ook altijd bij ons langskomen in een van de winkels om ons persoonlijk te spreken.


In veel gevallen kunnen wij meer voor jou betekenen dan je in eerste instantie denkt.

Voor de klant die altijd zijn jaarverslag laat maken, kunnen we ook de uitnodigingen voor de open dag printen. Voor de secretaresse die altijd met spoed prints nodig heeft maken we ook de t-shirts voor het team uitje. En voor het restaurant met up-to-date menukaarten, kunnen we ook het reclamebord verzorgen. Neem daarom gerust persoonlijk contact met ons op, zodat we je een totaalservice kunnen bieden!


Offerte

Graag contact met een van onze medewerkers of een vrijblijvende offerte ontvangen?