Lowie Kopie
Printservice.Amsterdam

Lowie Kopie 2021│ Copy & Print zit in ons dna

Dagelijks worden wij blij van de mooie producten die wij maken. Niets is standaard en niets is teveel.
Met ons uitgebreide professionele machinepark zijn wij uitgegroeid tot een full service print & copy shop.
Waar wij je graag verwelkomen en je graag helpen met allerlei uiteenlopende kopieer en print producten.


1987

In 1987 werden de eerste stappen gezet door Lowie Kopie. Het bedrijf is vervolgens met de jaren meegegroeid. Wat begon als een kopieerwinkel voor zwart-wit kopieën waar voornamelijk studenten kwamen, is uitgegroeid tot een full service printshop met drie vestigingen in Amsterdam en een uitgebreide klantenkring.

Van floppydisk tot e-mail

Wat eerst alleen met een floppydisk kon, kan nu met een usb-stick en vanuit de mail. Zwart-wit werd aangevuld met kleur en papier is allang niet het enige materiaal waarop geprint kan worden. Van A4 kopie tot professioneel grootformaat!

Ondanks de ontwikkelingen door de jaren heen, zorgen we er altijd voor dat de winkels up-to-date zijn en een mooie, rustige uitstraling hebben.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat de klant zich fijn voelt én de vrijheid voelt om persoonlijk met ons in gesprek te gaan.

Van 1 kopie of 50.000 kleuren prints

En onze klanten ? Die zorgen nog wel voor de meeste afwisseling. Dagelijks komen er nog steeds tientallen studenten in onze winkels voor een paar printjes, soms met enige stress om dan eindelijk de definitieve versie van zijn of haar scriptie uit te printen en mooi te laten binden.

Tegelijkertijd werken we veel met bedrijven en scholen. Die komen binnen om iets af te geven of doen een printverzoek via de mail. "Kunnen jullie weer 200 programmaboekjes maken?" "graag nog 10 exemplaren extra", "is er nog tijd voor een paar t-shirts?" Prima, komt voor elkaar!
En van die afwisseling houden we wel!

Van offline tot online

De basis van drie mooie filialen in Amsterdam staat en daar zijn we ontzettend trots op! Wij groeien mee zo kun je eenvoudig je printwerk in onze webshop bestellen. Met een mooie voorvertoning waarbij je door je document kan bladeren. Bij elke aanpassing van het aantal of extra opties wordt gelijk de prijs getoond. Door slim om te gaan met het online productie proces en een juist time management zijn wij in staat om in de webshop een scherpe printprijs aan te bieden.
Zo blijven wij groeien en helpen wij je graag offline in onze winkels en online in onze webshop!


Lowie Kopie al 34 jaar de copy shop en printservice van Amsterdam