Lowie Kopie
Printservice.Amsterdam

Visitekaartjes │ afsprakenkaarten │ labels

Eigen ontwerp aanleveren.
Zelf een visitekaartje ontworpen of heb je al een kant en klaar bestand van je visitekaartjes? Wij kunnen het printen op mooi stevig papier en snijden tot het gewenste formaat. Wil je je kaartjes aflopend laten printen? Zorg dan dat je de achtergrond/afbeelding 3mm (bleed) groter aanlevert dan het werkelijke formaat van het visitekaartje. Zo hebben wij voldoende ruimte om je kaartjes mooi aflopend schoon te snijden.


Ontwerp laten maken
Zelf geen ontwerp maar wel visitekaartjes nodig? Onze dtp afdeling kan voor jou de opmaak verzorgen. Je kunt zelf aangeven hoe je het ongeveer wilt hebben, of neem een kijkje in het voorbeeldenboek. Er wordt eerst een proefdrukje gemaakt zodat je rustig kan kijken of het ontwerp naar je zin is. Daarna printen we de kaartjes op 350grs papier.


Flyers │ Folders  bestel voordelig in onze webshop                                                                        

 Flyers (ongevouwen)
Je aangeleverde bestand printen we enkelzijdig of dubbelzijdig op onze professionele kleurenprinter voor digitale drukwerk kwaliteit. Voor het flyer gevoel gebruiken we meestal een mooi silk gloss of semi mat papier soort. Keuze uit o.a. 120 of 160 grs.

Folders (1 of 2 maal gevouwen)
Een folder moet er tip top uitzien, het is tenslotte de presentatie van jouw bedrijf of product. De folders kunnen wij automatisch voor je vouwen, dat scheelt je een hoop werk. Heb je gekozen voor een dikker papier soort dan rillen we de folders, dit om scheuren in de vouwlijn te voorkomen.

 

Kaarten │ Uitnodigingen │ Geboortekaarten

Eigen ontwerp aanleveren
Wij hebben alles in huis om van jouw ontwerp een professionele kaart te maken. Mooi dik papier, een mooie print en we snijden de kaart op het gewenste formaat en  rillen de kaarten in de rug zodat je de kaart makkelijk, zonder scheurtjes, kan vouwen.

Formaten
Kaarten kun je in allerlei formaten laten maken, enkel, of dubbel gevouwen. A5, A6.  Je kunt er van uit gaan dat wij op A3 printen en de kaarten terug snijden naar het juiste formaat. Houd met je ontwerp rekening met een overlap (bleed) en zorg ervoor dat er snijlijnen in je bestand staan.


Ontwerp laten maken
Onze dtp afdeling helpt je graag met het opmaken van kaarten. Lever zelf een foto of afbeelding en de tekst aan. Kies een mooi lettertype en wij gaan aan de slag. Bij geboortekaartjes kun je ruim van te voren al een voorbeeld kaartje laten maken. Bij de geboorte hoeven dan alleen de laatste gegevens aangepast te worden en wij printen ze met spoed voor je uit zodat jij iedereen kan laten weten dat er een kindje is geboren.

DTP Service

Bij onze DTP Service kunt je terecht voor het ontwerpen van visitekaartjes, uitnodigingen, trouw- & geboortekaarten, flyers.  Maar ook menukaarten,
of een voorkant van een verslag. Klein zetwerk voor bv een openingsbordje of een aankondiging. Het enige dat we van u je nodig hebben is de tekst die er op moet komen en eventueel een afbeelding. Logo's graag als eps bestand aanleveren. We nemen de mogelijkheden voor de opmaak graag met je door in een van onze winkels.

Proefdruk
Wij spreken graag eerst persoonlijk je wensen door, dan sturen wij alle gegevens naar ons DTP team. Zij gaan aan de slag en zullen indien mogelijk een voorbeeld voor u online maken. Kunt u thuis kijken of alles goed is en vanuit huis bestellen. Of U kunt in de winkel de proefdruk komen bekijken.

DTP team maakt sjablonen speciaal voor u
Ons DTP team maakt het gemakkelijk voor bedrijven. bv. Heb je geregeld bedrijfsvisitekaartjes voor verschillende personen nodig?
Dan zorgen wij voor een vast sjabloon, u kunt makkelijk een paar gegevens doorgeven en hoeft er geen nieuw ontwerp gemaakt te worden.

Klein zetwerk
In al onze winkels verzorgen wij ook klein zetwerk. Dit houd in een kleine tekst voor op een t-shirt of cadeau artikel, tekst voor glas etc.
Je hebt keuze uit verschillende lettertypes. Maar je kan natuurlijk ook zelf een tekst of logo aanleveren.

Omzetten van logo naar vector
Soms heb je zelf geen scherp of goed bestand van bv een logo of tekst, wij kunnen kijken of wij het in de winkel of via ons dtp team kunnen omzetten naar een bruikbaar bestand.